Poslední schůzka s překvapením

Poslední schůzka s přespáním

V pátek 24.6.2022 Vážky a Labutě čeká poslední schůzka školního roku 2021/2022. Protože se neuvidíme až do tábora (či dalšího roku), protáhneme si setkání až do soboty 25.6.2022.

Sraz bude v pátek u klubovny jako na klasickou schůzku, tedy v 16:00.
Oficiální konec přespání bude v sobotu v 11:00.
Po skončení akce od 11:00 zveme Vážky, Labutě a rodiče na společný piknik!
Na společném pikniku bude infoschůzka o táboře pro rodiče nováčků, z časových důvodů vedení je na sobotu posunuta z původního termínu 18.6.

Přespávat budeme letos v klubovně.
S sebou se bude hodit spacák, karimatka, ešus či jiná nádoba na jídlo, příbory, přezuvky, pevné boty, pyžamo, oblečení, které se může zabahnit a věci na převlečení, hygiena a věci na schůzku. Také se bude hodit zpěvník. Cena akce je stanovena na 100,- Kč.
Pokud budete potřebovat vyzvednout Vaši dceru z akce již během pátku, bude tak možné po domluvě u klubovny mezi 21:00 a 21:30.

V sobotu od 11:00 Vás zveme na společný piknik.
Volitelný program pro děti i rodiče a část piknikového občerstvení zajistí Vážky a Labutě s vedením během přespání, dobrého jídla ale při setkání není nikdy dost! Na společný piknik se budou hodit deky nebo polštářky na sezení, k dispozici budou celty. Zajistíme také jednorázové nádobí. Pokud si můžete přivézt nebo od světlušek vypůjčit ešusy, abychom vytvořili méně odpadu, jistě to oceníme. V případě nepřízně počasí přesuneme piknik do klubovny. Předpokládaný konec pikniku je stanoven na 15:00.

V sobotu 25.6. od 14:30 proběhne infoschůzka k táboru pro rodiče nováčků.

Téma: Oznámení