Aprílová výprava do Písku 1. - 3. 4. 2016

Sraz: pátek 16:30 v podchodu na nádraží v Říčanech

Návrat: neděli 14:24 tamtéž

S sebou: věci na schůzku, spacák, karimatku, pyžamo (oblečení na spaní), teplé oblečení na večer a na výlet, pevné boty na výlet (pohorky), malý batůžek (stačí do dvojice), hygienické potřeby, spodní prádlo, hřeben, baterku, ešus (nebo misku), lžíci, hrneček, lahev na pití, přezuvky, večeře na pátek, 400Kč


Nebalte krosnu za svou dceru, ale nechte ji ať si do ní ukládá věci sama klidně s vaším dohledem. Stává se nám, že děti pak neví co všechno je jejich, nemohou najít věci v krosně a při odjezdu si ji nedokážou zabalit samy. Jako vedoucí jim samozřejmě rády pomůžeme, ale nemůžeme balit všechny věci půlce oddílu. Vaše dcera se tak něco naučí; bude vědět co potřebuje, jak balit úsporně a bude trochu samostatnější.

Vše zabalte do jedné krosny s bederním pásem a správně nastavte na velikost dítěte - bederní pás se zapíná v pase, aby váha byla na kyčlích. Od nádraží budeme muset jít kousek pěšky a se špatně nastavenou krosnou by je po chvilce bolely záda. Nedávejte dětem žádné další tašky apod.

Téma: Oznámení