Akce prosinec

V prosinci nás čeká několik akcí:

Mikulášská 4.12.

Sejdeme se spolu s Vlčaty v neděli 4.12. v 9:00 v sokolovně v Říčanech. Budou připraveny různé soutěže a na závěr možná přijde i Mikuláš :) Také zde proběhne předpremiéra naší vánoční scénky. Proto prosíme všechny herce a holky, které hrají na nástroje, aby dorazily. Také zveme všechny rodiče, aby se přišli podívat. Konec akce bude ve 12:00.

S sebou: přezuvky/tenisky do tělocvičny, pití, malé dárečky pro kamarády se jmenovkami (dobrovolně)

3. adventní neděle

V neděli 11.12. bude na náměstí třetí adventní neděle, kterou již tradičně pořádá naše středisko. Budeme hrát na pódiu naší scénku, skautky nám zazpívají a mezi tím si budete moci dát svařák nebo čaj. Loni se také zdobily perníčky a pouštěly svíčky ve skořápkách ořechů. Zváni jsou všichni rodiče, babičky, dědečkové a tetičky :)

Sraz: 16:30 u pódia na náměstí

Konec: cca 17:30 - Akce začíná v 17:00 a budeme hrát hned po úvodním proslovu.

Vánoční schůzka 16.12.

Poslední schůzka před Vánoci a koncem roku. Sejdeme se tradičně 16:00, ale končit budeme až 19:30. Půjdeme ke stromečku dát dobroty zvířátkám, zazpíváme koledy, rozdáme dárečky a pochutnáme si na cukroví.

S sebou: teplé oblečení, dobroty pro zvířátka (mrkev, jablka, lojové koule, kaštany,...), lampionky, prskavky, hrneček, ochutnávku cukroví, dárečky pro kamarádky

Betlémské světlo 24.12.

Naše středisko již tradičně přináší Betlémské světlo i do Říčan. 23.12. večer ho rozdávají skautky a skauti, 24.12. pak světlušky a vlčata. Letos budeme rozdávat od 10:00 do 11:00 na náměstí v Říčanech.

S sebou: teplé oblečení, skautský šátek, lampion nebo sklenici se svíčkou, aby jste si světlo také mohli odnést domů

Téma: Oznámení